רכיבים:
1 לחם פרנה
1 כף מטבוחה ביתית עשויה מעגבניות תמר
1 כפית ממרח לימונים כבושים
1 כפית אריסה מרוקאית (ממרח פלפלים מתוקים מרוקאי)
3 פרוסות עגבניה
3 פרוסות מלפפון
3 יחידות נקניקיות מרגז פיקנטיות (ניתן להשיג בקצביות וברשתות השיווק)
2 כפות סלט עגבניות חריף (עגבניות, פלפל חריף, בצל ופטרוזיליה)
1 כף ממרח חצילים קלויים
אופן ההכנה:
מחממים את לחם הפרנה שיקבל קריספיות.
מורחים את הממרחים.
צולים את הנקניקיות לפי הטעם.
מניחים את הנקניקיות על הממרחים ומעל מניחים את הירקות.
סוגרים את הכריך וחוצים אותו לשניים.