מצרכים לבצק
1/2 ק"ג קמח לבן או קמח לחם
1 כף שטוחה שמרים יבשים
1 כפית סוכר
300 מ״ל (כוס ורבע) מים חמים
2 כפיות מלח
2 כפות שמן זית
חומרים למלית
1/2 ק"ג שווארמה הודו טחון
1 בצל סגול קצוץ
2 שיני שום כתושות
1 כפית פפריקה
חצי כפית כמון
מלח
פלפל לבן
2 עגבניות קצוצות
1 כף רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מערבלים את כל חומרי הבצק.
לשים עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
מכסים ומתפיחים כשעתיים להכפלת הנפח.
מערבבים את חומרי המלית.
מחלקים את הבצק ל-10-6 חלקים שווים.
מרדדים את הבצק למעין פיתות.
מניחים את עיגולי הבצק בתבנית ועורמים מהמלית עליהם. מתפיחים עוד כחצי שעה.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
אופים 12 דקות או עד שהמאפים אפויים כהלכה.