ירי הטילים לעבר אשקלון בשבועות האחרונים אמנם עורר סערה במדינה והפר את שלוות התושבים, אך שיתוף הפעולה בין שבוע הגורמה של "מעריב" לבין ביסטרו צרפתי אחד באשקלון העונה לשם "לינדה", הוכיח כי אוכל טוב ואווירה נכונה גוברים על כל איום ביטחוני.
שבוע הגורמה, שהתקיים בין האריכים 2 עד 11 במרץ, הצליח כמדי שנה למשוך סועדים רבים למסעדות שונות ברחבי הארץ. לראשונה, השנה הצטרפה גם "לינדה" בת החצי שנה לאירוע קולינרי זה, והציעה לסועדים ארוחה מלאה ב-79 ₪, כמיטב המסורת של שבוע הגורמה.
בעלי הביסטרו, אסף אמון, אומר: "מחמם את הלב לראות כי למרות המצב החדש שאליו נקלעה אשקלון, פקדו במהלך שבוע הגורמה את הביסטרו סועדים מכל רחבי הארץ, ואף הביעו בפניי את תמיכתם הרבה".
"לינדה" הנה מסעדת ביסטרו יוקרתית הממוקמת באשקלון, כ-300 מטרים מקו הים. המסעדה מעוצבת בסגנון ייחודי המשלב בין הקלאסי למודרני, ומשלב קולינרית בין בשרים, גורמה והמטבח הים-תיכוני. את כובע השף חובש השף איתן שרייבר.
לינדה – מסעדה ביסטרו
שד' ירושלים 101/10 אשקלון
טל. 08-6842754
ימים א'-ו' 18:00-02:00, שבת 12:00-02:00
צילום: אורן שלו, Rest