חומרים:
גליל גבינת עיזים דבש של ברקנית
8 עיגולי מלוואח אישיים מוכנים
2-3 תפוחי עץ גרנד סמיט קלופים ללא הליבה, חתוכים לפרוסות לרוחב התפוח, כך שנוצר עיגול עם חור באמצע
חמאה לטיגון
סוכר לפי הטעם
אופן ההכנה:
במחבת לטגן את פרוסות התפוחים עם מעט חמאה וסוכר, משני הצדדים עד קירמול.
התפוחים צריכים להישאר קשים.
להכניס לתנור על 180 מעלות את עיגולי המלוואח ולאפות עד השחמה קלה.
להוציא ולהניח על כל עיגול פרוסת תפוח מקורמלת, ומעליה פרוסת גבינה בעובי 1 ס"מ.
להכניס לתנור עד השחמת הבצק.
להגיש חם לצד יין לבן מקורר היטב, או יין קינוח.
להשיג את הגבינה ברשת SPICES כלים וטעמים:
סניף תל אביב – קהילת סלוניקי 11, הדר יוסף, תל-אביב. טלפון: 03-6475555
סניף ביל"ו -מתחם ביל"ו סנטר, קריית עקרון. טלפון: 08-9455223
סניף סביון-יהוד – רח' אלטלף 1, אזור תעשייה יהוד, טלפון: 03-6326320
www.spices-center.com