המלבי מוגש עם טופינג סירופ מלבי עם תות שדה, בליווי מישמש מיובש בשמש, קוקוס בוטנים מלוחים ופיסטוק סיציליאני.
חומרים:
שתי פחיות חלב קוקוס
800 מ"ל מים
200 גרם סוכר
100 גרם קורנפלור מומס במעט חלב קוקוס
מי פריחת הדרים או מי וורדים
אופן ההכנה:
מביאים לרתיחה איטית את הסוכר, המים וחלב הקוקוס.
מוסיפים פנימה תוך כדי ערבוב את הקורנפלור המומס.
כשהתערובת מסמיכה מורידים מהאש.
מוסיפים מי פריחת הדרים (או מי וורדים).
מעבירים לכלים אישיים ומצננים כמה שעות להתייצבות.
רעיונות להגשה :
סירופ מלאבי קלאסי קנוי למי שאוהב
סירופ קרמל
רוטב פירות יער/דובדבנים
תוספת שברי בוטנים/פיסטוקים, פתיתי קוקוס, או רצועות ג'וליינים של לדר (משמש מיובש)
רשת ג'לה: הרואה 45 פינת בן גוריון 108 ר"ג, 074-7042800, שכונת אזורים, רחובות 074-7045665