מצרכים
300 – 400 גרם גוש גבינה צהובה (גאודה, אמנטל, מוצרלה) חתוך לאצבעות בעובי 2 ס"מ
1 – 2 כוסות ציפוי לשניצל כמו של נפטון (שינוי טעם הציפוי ישנה את טעם שניצל הגבינה)
1/2 כוס קמח רגיל
2 ביצים
4 כפות חלב
שמן לטיגון
3 קערות
אופן ההכנה
לטרוף את הביצים בקערה, עם חלב.
לשים בקערה נוספת את הציפוי לשניצל.
בקערה שלישית לשים את הקמח.
לקמח כל אצבע גבינה.
לטבול בביצה ואחר כך בציפוי לשניצל.
לצפות כל אצבע היטב ולוודא שהיא "יבשה".
למי שמעוניינים בציפוי עבה במיוחד: לטבול שוב כל אצבע בביצה ואז בציפוי לשניצל (בציפוי הכפול אין צורך שוב בקמח).
לשים במקרר לשעה או במקפיא ל-20 דקות.
לחמם שמן במחבת (בגובה של 2 – 3 ס"מ).
לטגן להזהבה.
הגשה
להגיש עם רטבים וממרחים שאוהבים: ממרח פסטו, ממרח זעתר, ממרח זיתים, ממרח אריסה, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב צ'אטני ועוד.