חומרים ל- 4-6 מנות:
500 גרם "ספגטי אלה גיטרה" לה מוליזנה מס' 15B
חבילת אספרגוס טרי
2 יח' בצל טרי
גבעול טימין
600 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם פרמז'ן מגורר
70 גרם חמאה
מעט אגוז מוסקט
מלח ופלפל
שמן זית משובח
אופן ההכנה:
את האספרגוס חותכים לעיגולים דקים ואת הפרחים משאירים שלמים.
במחבת מטגנים בשמן את הבצל והטימין.
מוסיפים את האספרגוס כשתי דקות ומוסיפים את החמאה.
במקביל מבשלים במים רותחים ומומלחים את הספגטי לדרגת "אל דנטה".
כאשר הפסטה מוכנה מעבירים למחבת ומבשלים כדקה ביחד עם האספרגוס.
בסיר נפרד מכינים את רוטב קרם הפרמז'ן:
מביאים את השמנת לרתיחה, מוסיפים את הפרמז'ן ומסמיכים לקבלת מרקם קרמי סמיך. מתבלים במעט אגוז מוסקט.
הגשה:
מניחים על כל צלחת מהרוטב ומעל את הספגטי עם האספרגוס.