חומרים לכ-60 עוגיות:
2 ביצים
2/3 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
¼ כוס אבקת שקדים
¼ כפית אבקת אפייה
קורט מלח
225 גר' שוקולד מריר מומס.
2 כפות חמאה
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
כוס נטיפי שוקולד צ'יפס.
אופן ההכנה:
ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר.
מקציפים את הסוכר הביצים בקערת ערבול ומוסיפים את השוקולד המומס ואת אבקת השקדים ואבקת האפייה.
ממשיכים לערבב ומוסיפים את האגוזים והשוקו צ'יפס עד לקבלת תערובת אחידה.
מקררים התערובת מחוץ למקרר.
לאחר מכן יוצרים כדורים בינוניים.
מקררים במשך חצי שעה נוספת במקרר.
אופים את העוגיות ב-165 מעלות 7-8 דקות, עד שהשוליים מתקשים אך העוגיה עדיין רכה במרכז.
הקונדיטורית נטע קורין מ-Bakery 29, שכל רווחיה עבור לימודים לחיילים קרביים