מתוך הספר "אוכלים טוב"
6 מנות – כל מנה מכילה: 4 מנות חלבון, 1/2 מנת שומן, ירקות, סה"כ כ- 300 קלוריות
חומרים:
1 כף שמן
1 בצל גדול קצוץ
6 כרעי עוף קטנים ללא העור
גבעולי סלרי אמריקני חתוכים לפיסות באורך 4 ס"מ
מלח, פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם
אופן ההכנה:
מחממים בסיר גדול מאד את השמן.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב קלות.
מוסיפים את כרעי העוף ומטגנים דקות אחדות.
מוסיפים את הסלרי והתבלינים ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות.