מסעדת פויקה, המתמחה בבישול בסיר הברזל האפריקני, מתחילה את חגיגות 5 השנים למסעדה. על מנת לחגוג באווירת המסעדה, יזם שף אריאל כהן, 5 תפריטים שונים, בני 5 מנות כל אחד, אשר יוגשו במשך 5 שבועות ובמחיר 220 ₪. כל התפריטים כוללים קאווה חופשית.
מה בתפריט?
קאווה חופשית
מנה ראשונה: פטה כבד עגל עם ריבת מישמיש ווניל על באגט
מנה שניה: פרנץ' קייפ בורגר עם גבינה כחולה וטימין
מנת ביניים: טבעות פילה עטופות בבייקון וקרם חרדל דיז'ון בתוספת סלט תרד עגבניות
מנה עיקרית: אנטרקוט ברוטב דמי גלאס בתוספת טורנה ירקות מאודים וטימין
קינוח: קרם ברולה
הארוחה תוגש בין התאריכים 12.07-18.07.09