חומרים:
לדג:
2 פילה מוסר
3 כפות שמן זית
3 שיני שום
מיץ מחצי לימון
גרידה מלימון אחד
2 ענפי טימין
לחציל הממולא:
2 חצילים פרוסים לאורך
2 כוסות קוסקוס מלא מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
חופן עלי פטרוזיליה
2 עגבניות טריות קצוצות
4 שיני שום קצוצות
מלח, פלפל
גרידה מלימון אחד
לסלסה פלפלים קלויים:
2 פלפל אדום/גמבה קלויים וקלופים
3 שיני שום
חופן עלי כוסברה
3 כפות שמן זית
10 זיתי טאסוס מגולענים
לקישוט:
חופן עלי כוסברה
3 צנוניות
1 פלפל צ'ילי חתוך לרצועות
1 כפית שמן זית
גרידה מלימון אחד
אופן ההכנה:
המילוי – הקוסקוס המלא:
מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
מוסיפים את העגבניות המיובשות והפטרוזיליה הקצוצה.
מתבלים במלח, פלפל וגרידת לימון.
הסלסה:
קולים פלפלים על אש גלויה ומקלפים.
חותכים לקוביות.
מוסיפים: שום, כוסברה, צ'ילי, זיתי טאסוס, שמן זית, מלח ופלפל.
החצילים:
מורחים את פרוסות החציל בשמן זית, וקולים על מחבת פסים יבשה כדקה אחת מכל צד, עד לקבלת צבע.
ממלאים את החצילים עם מילוי הקוסקוס.
הדגים:
משרים את הדגים לכ -20 דקות בשמן זית, שום, מיץ לימון ,ענף טימין וגרידת לימון.
מוציאים את הדגים מהמשרה וצולים במחבת פסים כ-2 דקות מכל צד.