חומרים ל- 2 סועדים:
קרה צלעות טלה נקי (לבקש מהקצב)
פלפל
דבש תמרים
רוזמרין
שמן זית
אופן ההכנה:
עוטפים את עצמות הטלה בנייר כסף למנוע השחמה.
את הבשר עוטפים בדבש תמרים בכמות נדיבה.
מתבלים בפלפל שחור, רוזמרין קצוץ ושמן זית.
מכניסים לתנור לכ- 20 דקות בחום של 180 מעלות.
לאחר שמוציאים מהתנור מסירים את נייר הכסף ופורסים בין העצמות.
הגשה:
מסדרים במרכז הצלחת כ- 4 צלעות בצורת פירמידה.
מתוך פרויקט מיוחד של אתר המסעדות 2eat לקראת ראש השנה בשיתוף שפים מובילים של מתכונים בליווי רימונים, דבש ותמרים