קוקטייל דג מרדן – Rebellious Fish
רכיבים
מיץ תפוזים 60 מ"ל
פסיפלורה 15 מ"ל
וודקה 30 מ"ל
ליקר Cointreau 7.5 מ"ל
יין מבעבע Prosecco
פירות יער לקישוט
אופן ההכנה
מוסיפים את מיץ התפוזים, פסיפלורה, וודקה וליקר הקונאטרו לשייקר הקוקטיילים.
מנערים היטב עם קרח.
שמים כמה קוביות קרח בכוס.
מוזגים את הקוקטייל דרך מסננת.
מוסיפים את הפרוסקו.
מקשטים בפירות יער טריים.
מוחיטו פטל וגויאבה – Raspberry Guava Mojito
רכיבים
4-6 יחידות של פטל טרי
סירופ סוכר 15 מ"ל
6 עלי נענע
מחית גויאבה 30 מ"ל
רום לבן 37.5 מ"ל
מי סודה
פטל ונענע לקישוט
אופן ההכנה
מוסיפים את הפטל הטרי וסירופ הסוכר לשייקר הקוקטיילים.
מערבבים (או מרסקים בעדינות) את הפטל וסירופ הסוכר יחד.
מוסיפים את עלי הנענע הטריים, מחית הגויאבה והרום הלבן לשייקר הקוקטיילים.
מנערים היטב עם קרח.
מסננים את הקוקטייל המנער מעל קרח לכוס.
מוסיפים מעל מי סודה.
מקשטים את הקוקטייל עם עלי נענע טריים ופטל .