מצרכים לבלינצ'ס
חצי ק"ג קמח
3 ביצים
כפית מלח
2 כוסות חלב
1 כוס ציר ירקות
1 כף חמאה
1 כף שמן
הכנה
מערבבים את כל המרכיבים לבלילה אחידה. מחממים מחבת טפלון ויצקים חצי מצקת למרכזה.
מטים את המחבת 360 מעלות על ממנת ליצור צורה עגולה ודקה.
הופכים את הבלינצ'ס על צידו השני ומייד מעבירים לצלחת
מילוי תרד מצרכים
1 ק"ג תרד
4 עגבניות
50 גרם צנוברים קלויים
בצל קצוץ
כף חמאה
כף גבינת פרמזן מגורדת
קורט מלח ופלפל
הכנה
חולטים את התרד במים רותחים כדקה, מוציאים, סוחטים, מקררים וקוצצים.
חותכים את העגבניות לרבעים מפרידים את החרצנים מהעגבניה וחותכים לקוביות קטנות.
מטגנים את הבצל בשמן מוסיפים את התרד העגבניות והצנוברים ומערבבים על אש נמוכה כשתי דקות.
מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חמאה. מפזרים את הפרמזן ומערבבים היטב.
בשמל מצרכים
2 כפות חמאה
4 כפות קמח
2 כוסות חלב
מלח פלפל אגוז מוסקט
2 כפות פרמזן מגורד
הכנה
ממיסים חמאה בסיר.
מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח.
מערבבים עד ליצירת רביכה. מחזירים לאש נמוכה ומוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד.
מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
הכנת הקנלוני
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מגלגלים בלינצ'ס עם מילוי התרד ומניחים בתבנית חסינה לאש.
יש להניח את הבלינצ'ס בצפיפות.
יוצקים מהבשמל מעל ומפזרים פרמז'ן.
מכניסים לתנור החם ל10-15 דקות.