מצרכים
חומרים ל-4 מנות:
800 גרם בשר עוף מפורק ללא עצמות חתוך לרצועות דקות (לבקש מהקצב)
תרסיס שמן קנולה של PAM
2 בצלים חתוכים רצועות
1 שן שום כתושה
מלח פלפל שחור לפי הטעם
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית כמון
כפית חומץ
4 טורטיות ( אפשר לקנות במרכולים מגיע קפוא )
אופן ההכנה
1. מערבבים את רצועות העוף הבצלים התבלינים והחומץ, מרססים את העוף כ 8 שניות בתרסיס שמן קנולה של PAM מערבבים ומניחים בכלי קעור למשך שעה במקרר .
2. מחממים מחבת טפלון עמוקה על להבה גבוהה למשך כ -2 דקות .
3. מוסיפים למחבת החמה את בשר העוף המתובל, מטגנים ובוחשים עד שהעוף מוכן מכל צידו.
4. ממלאים את הטורטיות בבשר העוף ומגלגלים .
5. מניחים בתבנית את גלילות הטורטיה הממולאות ומרססים במעט עם שמן קנולה של PAM .
6. אופים את הטורטיות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד לפריכות ומגישים כ 3 עד 5 דקות .
האתר של ליימן שליסל