עונת הבציר עומדת לפני סיום, ומיקב אבידן בקיבוץ אייל מעדכנים אותנו כי היקב כולו שוקק בעשייה והתרגשות של היצירה החדשה.
לכן היקב מזמין את אוהבי היין לקחת חלק בחגיגת הבציר, ולהתרגש עם הצוות מתהליך הפיכת הענבים ליין: טעימת היינות מבציר 2011 שזה עתה נולדו: תירוש, יין בזמן תסיסה אלכוהולית, יין בזמן תסיסה מלולקטית, יין לפני יישון בחביות – יום שישי 21.10.11 בשעה 11:00.
צינה אבידן, ייננית היקב, תלווה את הטעימות בהסבר על תהליך עשיית היין, ותציג בפני המגיעים למקום את היקב בתקופה מיוחדת זו של השנה.
לפרטים והרשמה [email protected] או 050-2774937