אוזני המן במילוי שוקולד

חברת כרמית מציעה מתכון לעוגייה הכי פופולרית בחג פורים – אוזן המן במילוי שוקולד משובח כמו "אגו" שלה

חורצים עיגולים בקוטר של כ-6 ס"מ או בכל קוטר אחר רצוי. במרכז כל עיגול שמים קוביית שוקולד. צילום אמיר מנחם

חומרים

50 גר' ביצים (גודל מדיום)

100 גר' אבקת סוכר

200 גר' חמאה

300 גר' קמח

1 טבלת שוקולד כמו אגו של כרמית – חלב, לבן או מריר – לבחירתכם

צילום אמיר מנחם
צילום אמיר מנחם

אופן ההכנה

מכניסים למיקסר עם וו גיטרה את הקמח, החמאה הקרה חתוכה לקוביות ואבקת הסוכר.

מערבבים עד קבלת פירורים (עד שלא יישארו קוביות חמאה).

מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב עד קבלת בצק אחיד.

מקררים את הבצק כ-45 דקות ומרדדים לעובי של כ-5 מ"מ.

חורצים עיגולים בקוטר של כ- 6 ס"מ או בכל קוטר אחר רצוי.

במרכז כל עיגול שמים קוביית שוקולד.

מקפלים את פינות הבצק לקבלת צורה של משולש.

מהדקים את הקצוות היטב עם קצות האצבעות.

מסדרים בתבנית על גבי נייר אפייה.

אופים בחום של 175 מעלות במשך 8 עד 10 דקות.

מקררים מעט את אזני המן.

מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה