אוסבוקו טלה

 

חומרים:
1.5 קילו בשר טלה, חתוך לקוביות
2 פלפלים חריפים פרוסים לטבעות
6 שיני שום פרוסות
2 כפות פפריקה מתוקה
2 תפוח אדמה קלוף חתוך לקוביות של 2 ס"מ.
2 גזרים קלופים ופרוסים לטבעות של 1 ס"מ
מלח
שמן זית
8 עגבניות חלוטות קלופות ובלי גרעינים

אופן ההכנה:
· מחממים שמן זית
· מטגנים פלפלים פרוסים ושום פרוס
· מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים מכל הצדדים
· מכבים את האש, מוסיפים 2 כפות פפריקה, מערבבים היטב
· מוסיפים את העגבניות הקצוצות מחזירים לאש לשעה
· כעבור שעה מוסיפים גזר ותפוח אדמה ומבשלים חצי שעה נוספת
· מתבלים מלח פלפל ומגישים.


המתכון במסגרת "פרלמנט השפים הישראלי של קונטיננטל איירליינס"








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה