אורז פרא בסגנון פרסי

מתכון כשר לפסח קל להכנה וטעים כל השנה של רויטל אדמוני - מורה לחינוך תזונתי ומחברת תכנית הלימודים אוכלים בריא דרך החושים עבור משרד החינוך

מבשלים בסיר את האורז עם המים, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר והתבלינים. צילום איל קרן

חומרים

1 כוס אורז פרא
2.5 כוסות מים
2 תפוחי אדמה גדולים
מלח, פלפל, כורכום – לפי הטעם
1 חופן פטרוזילייה
1 חופן כוסברה
1 חופן שמיר

צילום איל קרן

אופן ההכנה

מבשלים בסיר את האורז עם המים, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר והתבלינים.

מביאים לרתיחה ומנמיכים את להבה עד שהמים מתאדים מהסיר.

חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות.

אופים אותם בתנור ב- 200 מעלות כ- 30 דקות – עד התרככות.

מרכיבים את המנה

מניחים את תפוחי האדמה בתוך כלי הגשה מרכזי או בתוך רינג אישי.

מעל תפוחי האדמה שמים את האורז ומהדקים היטב.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה