חומרים
1 כוס אורז פרא
2.5 כוסות מים
2 תפוחי אדמה גדולים
מלח, פלפל, כורכום – לפי הטעם
1 חופן פטרוזילייה
1 חופן כוסברה
1 חופן שמיר
אופן ההכנה
מבשלים בסיר את האורז עם המים, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר והתבלינים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את להבה עד שהמים מתאדים מהסיר.
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות.
אופים אותם בתנור ב- 200 מעלות כ- 30 דקות – עד התרככות.
מרכיבים את המנה
מניחים את תפוחי האדמה בתוך כלי הגשה מרכזי או בתוך רינג אישי.
מעל תפוחי האדמה שמים את האורז ומהדקים היטב.