fbpx

אורז פרא בסגנון פרסי

מתכון כשר לפסח קל להכנה וטעים כל השנה של רויטל אדמוני – מורה לחינוך תזונתי ומחברת תכנית הלימודים אוכלים בריא דרך החושים עבור משרד החינוך
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חומרים

1 כוס אורז פרא
2.5 כוסות מים
2 תפוחי אדמה גדולים
מלח, פלפל, כורכום – לפי הטעם
1 חופן פטרוזילייה
1 חופן כוסברה
1 חופן שמיר

צילום איל קרן

אופן ההכנה

מבשלים בסיר את האורז עם המים, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר והתבלינים.

מביאים לרתיחה ומנמיכים את להבה עד שהמים מתאדים מהסיר.

חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות.

אופים אותם בתנור ב- 200 מעלות כ- 30 דקות – עד התרככות.

מרכיבים את המנה

מניחים את תפוחי האדמה בתוך כלי הגשה מרכזי או בתוך רינג אישי.

מעל תפוחי האדמה שמים את האורז ומהדקים היטב.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר