אנטיפסטי של פירות טרופים בגריל עם סירופ בלסמי חמאה ועלי מרווה

מנה לזוג מצרכים:אגס2 ליצ'ישזיףאפרסקסברסכוס חומץ בלסמיכפית סוכר חום50 גר' חמאהעלי מרווה עלי נענע לדקורציהגבינת פרמז'ן מגורדתאופן ההכנה:בסיר קטן מצמצמים את חומץ הבלסמי ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר.מקלפים את הפירות וחוצים ל-2.ממיסים בקערה את החמאה והסוכר ומערבבים עם עלי מרווה. משרים את הפירות במשך 10 דקות.לאחר מכן צורבים את הפירות על מחבת גריל (צליה קלה מכל צד).הרכבת המנה:מסדרים על צלחת הגשה את הפירות.מזליפים חומץ בלסמי מצומצם.מפזרים גבינת פרמז'ן מגורדת ומקשטים עם עלי נענע.

מנה לזוג

מצרכים:
אגס
2 ליצ'י
שזיף
אפרסק
סברס
כוס חומץ בלסמי
כפית סוכר חום
50 גר' חמאה
עלי מרווה
עלי נענע לדקורציה
גבינת פרמז'ן מגורדת

אופן ההכנה:
בסיר קטן מצמצמים את חומץ הבלסמי ומניחים להתקרר בטמפרטורת החדר.
מקלפים את הפירות וחוצים ל-2.
ממיסים בקערה את החמאה והסוכר ומערבבים עם עלי מרווה.
משרים את הפירות במשך 10 דקות.
לאחר מכן צורבים את הפירות על מחבת גריל (צליה קלה מכל צד).

הרכבת המנה:
מסדרים על צלחת הגשה את הפירות.
מזליפים חומץ בלסמי מצומצם.
מפזרים גבינת פרמז'ן מגורדת ומקשטים עם עלי נענע.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר