אנטריקוט דקיק במרינאדה

מה יותר קל, פשוט וטעים מפרוסות דקיקות צלויות של אנטריקוט. נסו, ולא תרצו לחדול

מה יותר קל, פשוט וטעים מפרוסות דקיקות צלויות של אנטריקוט. נסו, ולא תרצו לחדול.

חומרים:
4 פרוסות אנטריקוט מיושן בעובי של 1 ס"מ (בקשו מהקצב לחתוך עבורכם מראש)

לרוטב:
3 כפות רוטב סויה
1 בצל ירוק גדול קצוץ דק
1 כף סוכר
2 כפות שמן שומשום
8 שיני שום טריות פרוסות דק
2 כפות זרעי שומשום
3 כפות יין אורז
מעט פלפל שחור גרוס
(ניתן לשנות את כמויות מרכיבי הרוטב – כל אחד לפי אהבתו למרכיב מסוים)

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב עד שהסוכר נמס.
חצי מהכמות שמים בתבנית ומניחים את הסטייקים על גבי הרוטב.
שארית הרוטב יוצקים על גבי הסטייקים ומניחים להשרייה של כשעתיים.
צולים קלות ולמשך זמן קצר ביותר את הסטייקים על הגריל ומגישים מיד.

יורם קוהן – המומחה לבשר גורמה
www.MeetTheMeat.com
טל. 052 – 4201717

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר