אנטרקוט ברוטב מישמש וחילבה

 

מתכון ייחודי להכנת סטייק אנטרקוט ברוטב קאמר אל דין (מישמש חמוץ מתוק) וחילבה.
קאמר אל דין הוא זן של מישמש מתוק חמוץ. קנים אותו מיובש בחנויות הטבע המובחרות.
השילוב בין הטעם המתוק חמוץ של המשמש בשילוב החילבה,יוצר רוטב ייחודי.

מצרכים להכנת 4 מנות:
4 פרוסות אנטרקוט טריות,250 גרם ליחידה
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל גרוס

מצרכים להכנת הרוטב:
200 גרם קאמר אל דין
2 כוסות מים
כף גרגיר חילבה
קורנפלור מומס בחצי כוס מים

אופן ההכנה:
מרתיחים את כוסות המים.
מוסיפים את מישמש קאמר אל דין והחילבה.
מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה, עד שהמישמש נמס ומתרכך.
מוסיפים חצי כוס מים עם כפית קורנפלור, וקושרים את הרוטב.
מטגנים את נתחי האנטרקוט בשמן הזית.
מתבלים לפי הטעם.
את הרוטב החם יוצקים מעל, ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה