ארטיק שוקולד תוצרת בית

מתכון של נטלי לוין עבור רגע מתוק של שוקולד פרה עלית. קל להכין ארטיק שוקולד ביתי לאירוח קיצי שוקולדי במיוחד

מקפיאים במשך 4-5 שעות לפחות או עד שהארטיקים קפואים לחלוטין. מחלצים מהתבנית ומקשטים בשוקולד מומס
מקפיאים במשך 4-5 שעות לפחות או עד שהארטיקים קפואים לחלוטין. מחלצים מהתבנית ומקשטים בשוקולד מומס. צילום נטלי לוין

מצרכים ל- 6 יחידות

360 מ"ל (כוס וחצי) חלב
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
10 גרם (1 כף) קורנפלור
20 גרם (2 כפות) אבקת קקאו
75 גרם שוקולד חלב, שבור לקוביות

לקישוט

50 גרם שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה

שמים בסיר חלב, סוכר, קורנפלור וקקאו.

טורפים היטב במטרפה.

מבשלים את התערובת תוך כדי טריפה על להבה בינונית-נמוכה, עד שמתקבל פודינג והתערובת מסמיכה מעט.

מוסיפים שוקולד ומערבבים עד שנמס בתערובת.

יוצקים את התערובת לתוך תבנית ארטיקים.

סוגרים עם מכסה ומסדרים מקלות ארטיק.

מקפיאים במשך 4-5 שעות לפחות, או עד שהארטיקים קפואים לחלוטין.

מחלצים מהתבנית ומקשטים בשוקולד מומס.

טיפים

שומרים את הארטיקים בכלי סגור במקפיא עד חודש.

במקום שוקולד חלב אפשר להשתמש בשוקולד מריר או לבן באותה כמות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה