ביסקוטי בראוניז טבעוני

כשגשם בחוץ ובבית חם, אין דבר נעים יותר מאשר לשבת עם כוס קפה או תה חם ולהמתיק את החורף בקינוח מתוק ועשיר. מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לביסקוטי בראוניז המשלב את העושר הדחוס של בראוניז בטקסטורת הביסקוטי שמאפשרת לטבול בשתייה החמה

הפכו את הפרוסות פעמיים נוספות. בכל פעם אפו אותן במשך כ-15 דקות עד שיהיו מוכנות לחלוטין ובעלות טקסטורת קראנץ'

מצרכים

40 גר' אבקת קקאו

75 גר' אגוזי מלך קצוצים

½ כוס  סוכר חום

150 גר' קמח

50 גר' אגוזי מלך טחונים

15 גר' חמאה מומסת

30 גר' אבקת סוכר

5 גר' מלח

3 גר' סודה לשתייה

10 גר' קורנפלור

10 גר' קמח כוסמין מלא

100 מ"ל מים

10 גר' שמן חמנייה

2 גר' שמרים

אופן ההכנה

ערבבו את כל הרכיבים המהווים תחליף לביצה בקערה גדולה: קמח כוסמין, קורנפלור ושמרים.

הוסיפו מים בהדרגה ולאחריהם את השמן.

בחשו והניחו את התערובת למשך כ-5 דקות.

הוסיפו סוכר חום ואת החמאה המומסת.

בחשו שוב עד לקבלת מרקם אחיד.

ערבבו את שארית המצרכים בקערה נוספת.

הוסיפו את התערובת היבשה לרטובה בהדרגה עד יצירת בצק אחיד.

שטחו את הבצק על תבנית תנור מכוסה בנייר אפייה, וצרו מלבן גדול.

אפו את הבצק בחום של 150 מעלות במשך כ-35 דקות.

הוציאו את המגש מהתנור והניחו אותו בצד למשך כ-10 דקות כדי שיתקרר. חתכו בעזרת סכין פרוסות בגודל של כ-2 ס"מ, כך שיתקבלו בערך כ-12 יחידות. הניחו את הפרוסות על נייר האפייה.

החזירו אותן לאפייה למשך כ-15 דקות.

הפכו את הפרוסות פעמיים נוספות.

בכל פעם אפו אותן במשך כ-15 דקות עד שיהיו מוכנות לחלוטין ובעלות טקסטורת קראנץ'.

צננו את הפרוסות.

אחסנו אותן בצנצנת או קופסה אטומה לשמירה על טריותן.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה