fbpx

בראוניז לפסח

חומרים:200 גר' שוקולד200 גר' חמאה1/4 1 כוסות סוכר 4 ביצים4 כפות קמח מצה2 כפות קמח תפו"א1 כפית אבקת אפיה100 גר' אגוזי מלךאופן ההכנה:ממיסים בסיר את השוקולד, החמאה והסוכר.לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים. יש לחמם את התנור לחום של 180 מעלות ולאפות למשך 25 דקות.לקרר ולהגיש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
200 גר' שוקולד
200 גר' חמאה
1/4 1 כוסות סוכר
4 ביצים
4 כפות קמח מצה
2 כפות קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
100 גר' אגוזי מלך

אופן ההכנה:
ממיסים בסיר את השוקולד, החמאה והסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים.
יש לחמם את התנור לחום של 180 מעלות ולאפות למשך 25 דקות.
לקרר ולהגיש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר