בראוניז לפסח

חומרים:200 גר' שוקולד200 גר' חמאה1/4 1 כוסות סוכר 4 ביצים4 כפות קמח מצה2 כפות קמח תפו"א1 כפית אבקת אפיה100 גר' אגוזי מלךאופן ההכנה:ממיסים בסיר את השוקולד, החמאה והסוכר.לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים. לחמם את התנור ל- 180 מעלות ולאפות 25 דקות.לקרר ולהגיש.

חומרים:
200 גר' שוקולד
200 גר' חמאה
1/4 1 כוסות סוכר
4 ביצים
4 כפות קמח מצה
2 כפות קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
100 גר' אגוזי מלך

אופן ההכנה:
ממיסים בסיר את השוקולד, החמאה והסוכר.
לאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים. 
לחמם את התנור ל- 180 מעלות ולאפות 25 דקות.
לקרר ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר