fbpx

בראוניז שוקולד ופירות יער

מרכיבים250 גרם חמאה300 גרם שוקולד מריר200 גרם שוקולד חלבכוס סוכר חום 270 גרם קמח200 גרם שוקולד לבן4 ביצים50 גרם פירות יעראופן הכנהממיסים בבן מארי (סיר מעל סיר עם מים) את השוקולד, החמאה והסוכר. לאחר מכן טורפים את הביצים פנימה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהתערובת נהית אחידה וחלקה. מניחים נייר אפיה בתחתית תבנית 20 על 30. יוצקים את המסה לתבנית ומשטחים. מטביעים את פירות היער בתוך מסת הבראוניז ואופים חצי שעה בתנור שחומם מראש 175 מעלות. מומלץ להתאזר בסבלנות ולקרר את הבראוניז לפחות שלוש שעות לפני שפורסים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים
250 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
כוס סוכר חום
270 גרם קמח
200 גרם שוקולד לבן
4 ביצים
50 גרם פירות יער

אופן הכנה
ממיסים בבן מארי (סיר מעל סיר עם מים) את השוקולד, החמאה והסוכר.

לאחר מכן טורפים את הביצים פנימה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהתערובת נהית אחידה וחלקה.

מניחים נייר אפיה בתחתית תבנית 20 על 30.

יוצקים את המסה לתבנית ומשטחים.

מטביעים את פירות היער בתוך מסת הבראוניז ואופים חצי שעה בתנור שחומם מראש 175 מעלות.

מומלץ להתאזר בסבלנות ולקרר את הבראוניז לפחות שלוש שעות לפני שפורסים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר

×   הצטרפו לערוץ ה- Telegram שלנו