מרכיבים
250 גרם חמאה
300 גרם שוקולד מריר
200 גרם שוקולד חלב
כוס סוכר חום
270 גרם קמח
200 גרם שוקולד לבן
4 ביצים
50 גרם פירות יער
אופן הכנה
ממיסים בבן מארי (סיר מעל סיר עם מים) את השוקולד, החמאה והסוכר.
לאחר מכן טורפים את הביצים פנימה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהתערובת נהית אחידה וחלקה.
מניחים נייר אפיה בתחתית תבנית 20 על 30.
יוצקים את המסה לתבנית ומשטחים.
מטביעים את פירות היער בתוך מסת הבראוניז ואופים חצי שעה בתנור שחומם מראש 175 מעלות.
מומלץ להתאזר בסבלנות ולקרר את הבראוניז לפחות שלוש שעות לפני שפורסים.