ברבוניה בטמפורה ואגוזים על מצע סלט ירוק ונבטים

חומרים ל-2 מנות8 פרוסות ברבוניהבלילת טמפורהמלחפלפל שחוראגוזי מלך קצוצים חצי כוסשקדים קצוצים חצי כוספירורי לחם לציפוישמן לטיגוןסלט בייבישמן שומשוםנבטים חבילהאופן הכנהאת פרוסות הדג מתבלים,וטובלים בבלילה ומטגנים מניחים על מצע עלי הבייבי והנבטים, שעורבבו עם מעט שמן שומשום.בלילת טמפורה1 כוס קמח1 כוס מי סודה קרים1 שקית אבקת אפייה1 כף סוכר

חומרים ל-2 מנות
8 פרוסות ברבוניה
בלילת טמפורה
מלח
פלפל שחור
אגוזי מלך קצוצים חצי כוס
שקדים קצוצים חצי כוס
פירורי לחם לציפוי
שמן לטיגון
סלט בייבי
שמן שומשום
נבטים חבילה
אופן הכנה
את פרוסות הדג מתבלים,וטובלים בבלילה ומטגנים מניחים על מצע עלי הבייבי והנבטים, שעורבבו עם מעט שמן שומשום.

בלילת טמפורה
1 כוס קמח
1 כוס מי סודה קרים
1 שקית אבקת אפייה
1 כף סוכר


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר