fbpx

ברוקולי ופטריות יער ברוטב חום

מצרכים ל- 6 מנות400 גרם ברוקולי400 גרם פטריות יער2 כפות שום קצוץ1/4 כוס חומץ1/4 כוס סויה1 כף ג'ינגר מגוררציר ירקות כפית שמן זית אופן הכנהמפרידים את הברוקלי לפרחים קטניםמנקים וחותכים פטריות לחתיכות בגודל של פרחי ברוקולימטגנים קלות את השום בכפית שמן זית עד הזהבה (להשמר מחריכה)מוסיפים במהירות חומץ , סויה, 1/4 כוס ציר ירקות וג'ינג'ר מבשלים ומצמצמים את הרוטב עד כמעט התייבשותמוסיפים את הברוקולי והפטריות.מקפיצים עד שהברוקולי והפטריות מכוסים היטב ברוטב ועד התרככות לפי הטעם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל- 6 מנות
400 גרם ברוקולי
400 גרם פטריות יער
2 כפות שום קצוץ
1/4 כוס חומץ
1/4 כוס סויה
1 כף ג'ינגר מגורר
ציר ירקות
כפית שמן זית

אופן הכנה
מפרידים את הברוקלי לפרחים קטנים

מנקים וחותכים פטריות לחתיכות בגודל של פרחי ברוקולי
מטגנים קלות את השום בכפית שמן זית עד הזהבה (להשמר מחריכה)

מוסיפים במהירות חומץ , סויה, 1/4 כוס ציר ירקות וג'ינג'ר
מבשלים ומצמצמים את הרוטב עד כמעט התייבשות

מוסיפים את הברוקולי והפטריות.

מקפיצים עד שהברוקולי והפטריות מכוסים היטב ברוטב ועד התרככות לפי הטעם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר