ברוקולי ופטריות יער ברוטב חום

 

מצרכים ל- 6 מנות
400 גרם ברוקולי
400 גרם פטריות יער
2 כפות שום קצוץ
1/4 כוס חומץ
1/4 כוס סויה
1 כף ג'ינגר מגורר
ציר ירקות
כפית שמן זית

אופן הכנה
מפרידים את הברוקלי לפרחים קטנים

מנקים וחותכים פטריות לחתיכות בגודל של פרחי ברוקולי
מטגנים קלות את השום בכפית שמן זית עד הזהבה (להשמר מחריכה)

מוסיפים במהירות חומץ , סויה, 1/4 כוס ציר ירקות וג'ינג'ר
מבשלים ומצמצמים את הרוטב עד כמעט התייבשות

מוסיפים את הברוקולי והפטריות.

מקפיצים עד שהברוקולי והפטריות מכוסים היטב ברוטב ועד התרככות לפי הטעם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה