בשר בקר בפלפל יבש

חומרים150 גרם בשר בקר פרוס דקשמן לטיגון2 כפות קורנפלור 1 בצל פרוס לרצועות1-2 בצלים ירוקים2 כפות אגוז קשיוחצי פלפל אדום חריףלרוטב2 פלפלים אדומים חריפים10 שיני שום1 בצלשמן לטיגון3 כפות דבש1 כף שומשוםאופן ההכנהמטגנים את הבשר דקה במעט שמן חם, רק עד שהוא מאבד את צבעו האדום. מצננים. מערבבים את הבשר עם קורנפלור ומטגנים בשמן עמוק.מוסיפים בצלים, אגוזי קשיו ופלפל חריף פרוס גס.מוסיפים שלוש כפות רוטב פלפלים חריף ורבע כוס מים רותחים. מבשלים שתי דקות נוספות.להכנת הרוטב טוחנים יחד פלפלים, שום ובצל ומטגנים במעט שמן. מוסיפים דבש מהול בחצי כוס מים. מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה באש נמוכה. מוסיפים שומשום ומסירים מהאש.

חומרים
150 גרם בשר בקר פרוס דק
שמן לטיגון
2 כפות קורנפלור
1 בצל פרוס לרצועות
1-2 בצלים ירוקים
2 כפות אגוז קשיו
חצי פלפל אדום חריף

לרוטב
2 פלפלים אדומים חריפים
10 שיני שום
1 בצל
שמן לטיגון
3 כפות דבש
1 כף שומשום

אופן ההכנה
מטגנים את הבשר דקה במעט שמן חם, רק עד שהוא מאבד את צבעו האדום. מצננים.

מערבבים את הבשר עם קורנפלור ומטגנים בשמן עמוק.

מוסיפים בצלים, אגוזי קשיו ופלפל חריף פרוס גס.

מוסיפים שלוש כפות רוטב פלפלים חריף ורבע כוס מים רותחים.

מבשלים שתי דקות נוספות.

להכנת הרוטב טוחנים יחד פלפלים, שום ובצל ומטגנים במעט שמן.

מוסיפים דבש מהול בחצי כוס מים.

מנמיכים את האש ומבשלים כרבע שעה באש נמוכה.

מוסיפים שומשום ומסירים מהאש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר