גלידת לבנדר

 

חומרים
2.4 ליטר שמנת מתוקה
1.2 ליטר חלב
4 מקלות וניל (פתוחים ומגורדים)
15 פרחי לבנדר מיובשים
10 חלמונים
חצי ק"ג דבש

תהליך ההכנה
1. מחממים על האש בסיר עד לפני רתיחה (לא להרתיח) את השמנת החלב מקלות הוניל והלבנדר
2. מקציפים היטב במערבל את החלמונים והדבש
3. מוסיפים את החלמונים המוקצפים לאט לתוך הסיר, מערבבים ומחזירים לאש לחימום- לא להגיע לרתיחה!
4. מסננים ומקררים במקרר
5. מכניסים למכונת גלידה להכנה

לקישוט ניתן להוסיף פרחי לבנדר טריים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה