חומרים
10 פרוסות חצילים חצויות לאורך וקלויות בתנור עם מעט שמן זית
פרורי לחם
ביצה טרופה
חומרים למלית
לערבב במעבד מזון-
1 גליל גבינת פרומעז
50 גרם אגוזי מלך
חצי כוס עלי בזילקום
חומרים לרוטב
1 כוס שמנת מתוקה
3 כפות רוטב פסטו
מלח/פלפל לבן
לערבב יחד
אופן הכנה
להניח פרוסה של חציל
לשים בקצה הרחב כפית של מלית
לגלגל את פרוסת החציל לטבול בביצה ובפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק
לטפטף מלמעלה את הרוטב ולהגיש מיד
* ניתן לטגן מראש ולחמם לפני הגשה בתנור חם