גלילות חצילים

חומרים10 פרוסות חצילים חצויות לאורך וקלויות בתנור עם מעט שמן זיתפרורי לחםביצה טרופהחומרים למליתלערבב במעבד מזון-1 גליל גבינת פרומעז50 גרם אגוזי מלךחצי כוס עלי בזילקוםחומרים לרוטב1 כוס שמנת מתוקה3 כפות רוטב פסטומלח/פלפל לבןלערבב יחדאופן הכנהלהניח פרוסה של חציללשים בקצה הרחב כפית של מליתלגלגל את פרוסת החציל לטבול בביצה ובפירורי לחם ולטגן בשמן עמוקלטפטף מלמעלה את הרוטב ולהגיש מיד* ניתן לטגן מראש ולחמם לפני הגשה בתנור חם

חומרים
10 פרוסות חצילים חצויות לאורך וקלויות בתנור עם מעט שמן זית
פרורי לחם
ביצה טרופה

חומרים למלית
לערבב במעבד מזון-
1 גליל גבינת פרומעז
50 גרם אגוזי מלך
חצי כוס עלי בזילקום

חומרים לרוטב
1 כוס שמנת מתוקה
3 כפות רוטב פסטו
מלח/פלפל לבן

לערבב יחד

אופן הכנה
להניח פרוסה של חציל

לשים בקצה הרחב כפית של מלית

לגלגל את פרוסת החציל לטבול בביצה ובפירורי לחם ולטגן בשמן עמוק

לטפטף מלמעלה את הרוטב ולהגיש מיד

* ניתן לטגן מראש ולחמם לפני הגשה בתנור חם



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר