גליליות מקפא חלוה

הקונדיטורית שמרית הילל מציעה עם יצרנית הטחינה והחלוה אחוה מתכון של גליליות מתוקות במילוי מקפא שמנת עם ממרח חלוה כקינוח או לאירוח

מוסיפים בהדרגה ממרח שומשום וקוקוס ומאחדים תערובות לקערה אחת בתנועות קיפול. צילום נופר בוגנים

מצרכים ל-8 גליליות

5 חלבונים

1/2 כוס סוכר

2 מכלים שמנת מתוקה 38%

1 כוס ממרח שומשום וקוקוס כמו של אחוה

1 חבילת גליליות למילוי

100 גרם שוקולד מריר קצוץ

לקישוט

שערות חלוה, שוקולד מומס, שברי מרנג

צילום נופר בוגנים

אופן ההכנה

מקציפים חלבונים וסוכר עד קבלת קצף יציב.

בקערה נפרדת מקציפים את השמנת.

מוסיפים בהדרגה ממרח שומשום וקוקוס.

מאחדים תערובות לקערה אחת בתנועות קיפול.

מערבבים פנימה את שברי השוקולד.

מעבירים לשק זילוף וממלאים את הגליליות.

שמים במקפיא למשך שעה לפחות.

להגשה

לפני הגשה מפזרים מעל שערות חלבה, שוקולד מומס ושברי מרנג.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה