רכיבים
500 מ"ל קאווה באיכות גבוהה
60 מ"ל מים
60 גרם סוכר
15 גרם אבקת ג'לטין ללא טעם
אבק זהב אכיל
ענבים
אופן ההכנה
מחממים בסיר את המים והסוכר עד קבלת סירופ.
מניחים בצד לצינון.
מוסיפים את הג'לי.
מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הקאווה לתוך התערובת.
משלבים מעט אבק זהב אכיל.
משחילים את הענבים על קיסם.
ממלאים את כוסות הקוקטייל בתערובת הקאווה.
מניחים בפנים את שיפוד הענבים – נסו להשאיר אחד מהם מחוץ לקאווה.
מכניסים למקרר למספר שעות עד שהג'לי מוצק.
מוציאים מהמקרר ומפזרים אבקת זהב לפני ההגשה.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה