דג ברמונדי שלם במלח אטלנטי ועשבי תיבול

מתכון לדג ברמונדי המכונה "הלוקוס האוסטרלי" וגדל במים הטרופיים הצפוניים של אוסטרליה ודרום מזרח אסיה, עתה הוא גדל בארץ בקיבוצים מעגן מיכאל וניר דוד וניתן להשיגו ברשתות וחנויות הדגים

אופים את הדגים בחום של 240 מעלות במשך 20 דקות עד לקבלת דג קריספי וטעים. צילום הדס ניצן
אופים את הדגים בחום של 240 מעלות במשך 20 דקות עד לקבלת דג קריספי וטעים. צילום הדס ניצן

מצרכים

2 דגי ברמונדי שלמים

חבילת כוסברה

חבילת פטרוזיליה

חבילת נענע

חבילת בזיליקום

4 גבעולי אורגנו קטן

4 גבעולי מרווה

1 בצל לבן שלם

כוס שמן זית

50 גרם מלח אטלנטי

2 פלפל חריף ירוק

חצי כוס מיץ לימון

אופן ההכנה

בוצעים את הברמונדי ויוצרי חתכים באלכסון בדג.

מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון ויוצרים רוטב.

מעסים את הברמונדי בתוך הרוטב ומשאירים אותו במשך שעתיים.

אופים את הדגים בחום של 240 מעלות במשך 20 דקות, עד לקבלת דג קריספי וטעים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה