דג מוסר על מצע ירקות בחלב קוקוס

לשני סועדים חומרים:3 פילטים של מוסר חומרים למצע ירקות:כ- 15 תרמילי שעועית סינית ירוקה חתוכים לפיסות 150 גר'דלורית חתוכה לחתיכות250 גר' תרמילי אפונת שלג5 עגבניות שרי חצויות ונקיות מזרעים אופן ההכנה:אופן הכנת הדג:להבריש מעט שמן זית ולפזר מעט פלפל שחור גרוס דק.להניח על מחבת גריל לוהטת כ- 4 דקות בכל צד, ולהעביר לצלחת מחוממת.אופן הכנת הירקות: בסיר – מים ומלח, מביאים לרתיחה ומוסיפים את השעועית והדלורית. מבשלים דקה, מסננים ומעבירים למי קרח. שמים בסיר 400 מ"ל חלב קוקוס וכף סוכר, מבשלים עד לנקודת רתיחה (בוחשים כל הזמן), מוסיפים את הירקות עם תרמילי אפונת שלג ואת עגבניות השרי, ומבשלים כ- 5 דקות.אופן ההגשה: מעבירים לצלחת הגשה, מניחים מעל הירקות את הדג. זורים גבעולי כוסברה ובצל ירוק פרוס.

לשני סועדים

חומרים:
3 פילטים של מוסר

חומרים למצע ירקות:
כ- 15 תרמילי שעועית סינית ירוקה חתוכים לפיסות 150 גר'
דלורית חתוכה לחתיכות
250 גר' תרמילי אפונת שלג
5 עגבניות שרי חצויות ונקיות מזרעים

אופן ההכנה:
אופן הכנת הדג:
להבריש מעט שמן זית ולפזר מעט פלפל שחור גרוס דק.
להניח על מחבת גריל לוהטת כ- 4 דקות בכל צד, ולהעביר לצלחת מחוממת.

אופן הכנת הירקות:
בסיר – מים ומלח, מביאים לרתיחה ומוסיפים את השעועית והדלורית. מבשלים דקה, מסננים ומעבירים למי קרח.
שמים בסיר 400 מ"ל חלב קוקוס וכף סוכר, מבשלים עד לנקודת רתיחה (בוחשים כל הזמן), מוסיפים את הירקות עם תרמילי אפונת שלג ואת עגבניות השרי, ומבשלים כ- 5 דקות.

אופן ההגשה:
מעבירים לצלחת הגשה, מניחים מעל הירקות את הדג. זורים גבעולי כוסברה ובצל ירוק פרוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר