fbpx

דג סלמון במיסו וצ'ילי

4 נתחי סלמון טרי 200 גרם כל אחד, נקיים מעור ועצמותלמרינדה:· 1 שקית שירוֹ מיסו· 1/4 כוס מירין· 1 כף רוטב צ'ילי מתוק· 2 כפות סוכר (לבן או חום) או דבש· ½ כפית שמן שומשום כההאופן ההכנה:· לערבב היטב.· להניח בנדיבות מעל נתחי הדג ולשמור במקרר כשעתיים.· לשלות מהמרינדה ולהניח בתבנית אפייה. לאפות מתחת לברוילר 7-10 דקות.· בגלל שהמנה עשירה בטעמים, להגיש עם עלים ירוקים מוקפצים, כגון עלי תרד, בוק צ'וי, מנגולד, ארוגולה וכד'. המתכון במסגרת "פרלמנט השפים הישראלי של קונטיננטל איירליינס"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

4 נתחי סלמון טרי 200 גרם כל אחד, נקיים מעור ועצמות

למרינדה:
· 1 שקית שירוֹ מיסו
· 1/4 כוס מירין
· 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
· 2 כפות סוכר (לבן או חום) או דבש
· ½ כפית שמן שומשום כהה

אופן ההכנה:
· לערבב היטב.
· להניח בנדיבות מעל נתחי הדג ולשמור במקרר כשעתיים.
· לשלות מהמרינדה ולהניח בתבנית אפייה. לאפות מתחת לברוילר 7-10 דקות.
· בגלל שהמנה עשירה בטעמים, להגיש עם עלים ירוקים מוקפצים, כגון עלי תרד, בוק צ'וי, מנגולד, ארוגולה וכד'.



המתכון במסגרת "פרלמנט השפים הישראלי של קונטיננטל איירליינס"


Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר