מצרכים ל- 4 מנות:
4 דגי שמך (פורל)
350 גרם גבינת פרומעז
1 תפוז
½ כוס שמן זית
½ כוס פטרוזיליה
½ כוס ריחן
1 שן שום
½ כפית מלח
אופן ההכנה
טוחנים במעבד מזון את עשבי התיבול, השום, שמן הזית והמלח.
מנקים את הדג ומורחים מבפנים ומבחוץ בתערובת.
מגרדים קליפת תפוז ומוסיפים לגבינה. מערבבים וממלאים את פנים הדג.
מסדרים את הדגים בתבנית חסינת אש, וסוחטים מלמעלה את מיץ התפוז.
אופים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.