דג שמך במילוי גבינות צאן

מצרכים ל- 4 מנות:4 דגי שמך (פורל)350 גרם גבינת פרומעז1 תפוז½ כוס שמן זית½ כוס פטרוזיליה½ כוס ריחן1 שן שום½ כפית מלחאופן ההכנהטוחנים במעבד מזון את עשבי התיבול, השום, שמן הזית והמלח.מנקים את הדג ומורחים מבפנים ומבחוץ בתערובת.מגרדים קליפת תפוז ומוסיפים לגבינה. מערבבים וממלאים את פנים הדג.מסדרים את הדגים בתבנית חסינת אש, וסוחטים מלמעלה את מיץ התפוז.אופים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.

מצרכים ל- 4 מנות:
4 דגי שמך (פורל)
350 גרם גבינת פרומעז
1 תפוז
½ כוס שמן זית
½ כוס פטרוזיליה
½ כוס ריחן
1 שן שום
½ כפית מלח

אופן ההכנה
טוחנים במעבד מזון את עשבי התיבול, השום, שמן הזית והמלח.
מנקים את הדג ומורחים מבפנים ומבחוץ בתערובת.
מגרדים קליפת תפוז ומוסיפים לגבינה. מערבבים וממלאים את פנים הדג.
מסדרים את הדגים בתבנית חסינת אש, וסוחטים מלמעלה את מיץ התפוז.
אופים כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר