דניס אפוי בירקות טריים

מצרכים:1 דניס1 בצל פרוס לעיגולים1 גזר חתוך לפרוסות דקות6 פטריות שמפיניון פרוסות1/2 צנצנת עגבניות שרי מיובשות של בני דרום1 כף צימוקי זיתים של בני דרוםמיץ מחצי לימוןכוסברה קצוצה או עשב תיבול טרי אחרמלחפלפלנייר פרגמנטאופן ההכנה:חותכים את נייר הפרגמנט לצורת לב גדול ומשמנים במעט שמן.מערבבים את עגבניות השרי המיובשות וכל שאר הירקות בקערה.מניחים 1/3 מתערובת הירקות על חצי "לב" מנייר הפרגמנט.על גבי תערובת הירקות מניחים את הדג.ממלאים את בטן הדג בשליש נוסף מתערובת הירקות, ואת הירקות הנותרים על הדג עצמו.מתבלים במעט מלח, פלפל ומיץ לימון. עוטפים ומהדקים היטב את השוליים. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-18 דקות.להגשה: מניחים עטוף במרכז צלחת גדולה בליווי חצי לימון וצרור פטרוזיליה טרייה, ומקשטים בכף צימוקי זיתים "בני דרום".

מצרכים:
1 דניס
1 בצל פרוס לעיגולים
1 גזר חתוך לפרוסות דקות
6 פטריות שמפיניון פרוסות
1/2 צנצנת עגבניות שרי מיובשות של בני דרום
1 כף צימוקי זיתים של בני דרום
מיץ מחצי לימון
כוסברה קצוצה או עשב תיבול טרי אחר
מלח
פלפל
נייר פרגמנט

אופן ההכנה:
חותכים את נייר הפרגמנט לצורת לב גדול ומשמנים במעט שמן.
מערבבים את עגבניות השרי המיובשות וכל שאר הירקות בקערה.
מניחים 1/3 מתערובת הירקות על חצי "לב" מנייר הפרגמנט.
על גבי תערובת הירקות מניחים את הדג.
ממלאים את בטן הדג בשליש נוסף מתערובת הירקות, ואת הירקות הנותרים על הדג עצמו.
מתבלים במעט מלח, פלפל ומיץ לימון.
עוטפים ומהדקים היטב את השוליים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-18 דקות.

להגשה:
מניחים עטוף במרכז צלחת גדולה בליווי חצי לימון וצרור פטרוזיליה טרייה, ומקשטים בכף צימוקי זיתים "בני דרום".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר