חומרים ל-2 מנות
2 דגי דניס (שעברו ניקוי)
יוגורט עיזים – כוס
סומק
צנוברים – 2 כפות
נענע קצוצה- 2 כפות
טימין שלם – חופן
שום קצוץ- 2 שיניים
מלח/ פלפל
קמח – 2 כפות
אופן הכנה
1לחרוץ 3 חתכים בשני צידי הדג. לתבל במלח ופלפל ושום קצוץ, במיוחד בתוך החתכים. להכניס מספר ענפי טימין לבטן הדג.
לצפות את הדג בקמח לטגן בשמן זית משני הצדדים למשך דקה עד קבלת צבע זהוב.
להניח את הדגים בתבנית אפיה, להוסיף מעט מים על מנת שלא לייבש הדג. לאפות 7 דקות בחום גבוה, או עד שרואים שבשר הדג לבן (דרך החריצים שעשינו).
לחמם מעט את היוגורט עד לטמפרטורת חדר, להוסיף צנוברים, סומק ונענע.
להניח את הדג בצלחת ההגשה ומעליו רוטב היוגורט.