דניס בתנור ברוטב יוגורט סומק וצנוברים

חומרים ל-2 מנות2 דגי דניס (שעברו ניקוי)יוגורט עיזים – כוססומקצנוברים – 2 כפותנענע קצוצה- 2 כפותטימין שלם – חופןשום קצוץ- 2 שינייםמלח/ פלפלקמח – 2 כפותאופן הכנה1לחרוץ 3 חתכים בשני צידי הדג. לתבל במלח ופלפל ושום קצוץ, במיוחד בתוך החתכים. להכניס מספר ענפי טימין לבטן הדג. לצפות את הדג בקמח לטגן בשמן זית משני הצדדים למשך דקה עד קבלת צבע זהוב.להניח את הדגים בתבנית אפיה, להוסיף מעט מים על מנת שלא לייבש הדג. לאפות 7 דקות בחום גבוה, או עד שרואים שבשר הדג לבן (דרך החריצים שעשינו).לחמם מעט את היוגורט עד לטמפרטורת חדר, להוסיף צנוברים, סומק ונענע.להניח את הדג בצלחת ההגשה ומעליו רוטב היוגורט.

חומרים ל-2 מנות
2 דגי דניס (שעברו ניקוי)
יוגורט עיזים – כוס
סומק
צנוברים – 2 כפות
נענע קצוצה- 2 כפות
טימין שלם – חופן
שום קצוץ- 2 שיניים
מלח/ פלפל
קמח – 2 כפות

אופן הכנה
1לחרוץ 3 חתכים בשני צידי הדג. לתבל במלח ופלפל ושום קצוץ, במיוחד בתוך החתכים. להכניס מספר ענפי טימין לבטן הדג.

לצפות את הדג בקמח לטגן בשמן זית משני הצדדים למשך דקה עד קבלת צבע זהוב.

להניח את הדגים בתבנית אפיה, להוסיף מעט מים על מנת שלא לייבש הדג. לאפות 7 דקות בחום גבוה, או עד שרואים שבשר הדג לבן (דרך החריצים שעשינו).

לחמם מעט את היוגורט עד לטמפרטורת חדר, להוסיף צנוברים, סומק ונענע.

להניח את הדג בצלחת ההגשה ומעליו רוטב היוגורט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר