דניס שלוק בשמן זית ובזיליקום על סלט חם של שרי ושעועית ירוקה עם יוגורט צאן

2 מנותמצרכים:להכנת הדג2 פילטים של דניס במשקל 200 גרם כל אחד2 כפות שמן זית10 עלי בזיליקוםמלח ופלפל שחורניילון נצמדלהכנת תוספת1 בצל סגול קטן חתוך לפרוסות דקות1 כפית שמן זית2 שיני שום כתושות250 גר' עגבניות שרי צהובות חצויות 250 גר' עגבניות שרי אדומות חצויות 100 ג' שעועית רחבה טריה קצוצה דק15 עלי זעתר טרימיץ מחצי לימוןמלח ופלפל לתיבול100 גרם יוגורט צאןאופן ההכנהמרתיחים סיר עם מים בגובה 10 ס"מ.כשהמים רותחים מורידים את האש לטמפרטורת סף רתיחה.  משמנים את הדניסים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.מסדרים את עלי הבזיליקום על גבי הצד של העור של כל פילה.עוטפים את הדניסים בניילון נצמד בצורה הרמטית, ומניחים את הדגים בתוך המים הרותחים בזהירות. מבשלים על סף רתיחה למשך 10 דקות בדיוק.  בינתיים מחממים מחבת גדולה ומשמנים בכפית שמן זית, ומאדים את הבצל הסגול והשום כתוש למשך כדקה, עד שהבצל נהיה שקוף אך לא זהוב.  מוסיפים את השעועית ועגבניות השרי ומבשלים כ- 3 דקות.מוסיפים את הזעתר ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל. מסדרים את העגבניות על 2 צלחות ומקשטים מסביב לצלחת ביוגורט.מוציאים את הדניסים מהמים בעזרת כף גדולה, מוציאים מהניילון הנצמד ומניחים כל דג בצלחת. ממתכוני עכבר שף 2009

2 מנות

מצרכים:
להכנת הדג
2 פילטים של דניס במשקל 200 גרם כל אחד
2 כפות שמן זית
10 עלי בזיליקום
מלח ופלפל שחור
ניילון נצמד

להכנת תוספת
1 בצל סגול קטן חתוך לפרוסות דקות
1 כפית שמן זית
2 שיני שום כתושות
250 גר' עגבניות שרי צהובות חצויות
250 גר' עגבניות שרי אדומות חצויות
100 ג' שעועית רחבה טריה קצוצה דק
15 עלי זעתר טרי
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל לתיבול
100 גרם יוגורט צאן

אופן ההכנה
מרתיחים סיר עם מים בגובה 10 ס"מ.
כשהמים רותחים מורידים את האש לטמפרטורת סף רתיחה. 
משמנים את הדניסים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.
מסדרים את עלי הבזיליקום על גבי הצד של העור של כל פילה.
עוטפים את הדניסים בניילון נצמד בצורה הרמטית, ומניחים את הדגים בתוך המים הרותחים בזהירות. 
מבשלים על סף רתיחה למשך 10 דקות בדיוק. 
בינתיים מחממים מחבת גדולה ומשמנים בכפית שמן זית, ומאדים את הבצל הסגול והשום כתוש למשך כדקה, עד שהבצל נהיה שקוף אך לא זהוב. 
מוסיפים את השעועית ועגבניות השרי ומבשלים כ- 3 דקות.
מוסיפים את הזעתר ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.
מסדרים את העגבניות על 2 צלחות ומקשטים מסביב לצלחת ביוגורט.
מוציאים את הדניסים מהמים בעזרת כף גדולה, מוציאים מהניילון הנצמד ומניחים כל דג בצלחת.

ממתכוני עכבר שף 2009

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר