דקדקי פרמזן עם דקירי אבטיח קפוא

החומרים: לדקדקי הפרמזן (כ-20 יחידות):100 גרם גבינת פרמזן מגוררתלדקירי אבטיח (לכל מנה):1/2 כוס קוביות אבטיח1 כפית סוכר3 כפות (45 מ"ל) רום 1 כף מיץ לימוןקרחאופו ההכנה:להכנת הדקדקים מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מרפדים תבנית אפייה שטוחה בנייר אפייה ומסדרים על פניו עיגולים מהגבינה המגוררת, בקוטר 4 ס"מ בערך.אופים 4 דקות או עד שמזהיב קלות. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומקלפים את הנייר.להכנת הדייקירי, מניחים את כל החומרים בממחה (בלנדר) ומעבדים עד לקבלת מרקם אחיד.

החומרים:
לדקדקי הפרמזן (כ-20 יחידות):
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

לדקירי אבטיח (לכל מנה):
1/2 כוס קוביות אבטיח
1 כפית סוכר
3 כפות (45 מ"ל) רום
1 כף מיץ לימון
קרח

אופו ההכנה:
להכנת הדקדקים מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מרפדים תבנית אפייה שטוחה בנייר אפייה ומסדרים על פניו עיגולים מהגבינה המגוררת, בקוטר 4 ס"מ בערך.
אופים 4 דקות או עד שמזהיב קלות. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומקלפים את הנייר.
להכנת הדייקירי, מניחים את כל החומרים בממחה (בלנדר) ומעבדים עד לקבלת מרקם אחיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר