דקדקי פרמזן עם דקירי אבטיח קפוא

 

החומרים:
לדקדקי הפרמזן (כ-20 יחידות):
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

לדקירי אבטיח (לכל מנה):
1/2 כוס קוביות אבטיח
1 כפית סוכר
3 כפות (45 מ"ל) רום
1 כף מיץ לימון
קרח

אופו ההכנה:
להכנת הדקדקים מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות). מרפדים תבנית אפייה שטוחה בנייר אפייה ומסדרים על פניו עיגולים מהגבינה המגוררת, בקוטר 4 ס"מ בערך.
אופים 4 דקות או עד שמזהיב קלות. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומקלפים את הנייר.
להכנת הדייקירי, מניחים את כל החומרים בממחה (בלנדר) ומעבדים עד לקבלת מרקם אחיד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה