המבורגר אדום ועלים ירוקים מוגש עם סלט ירוק ופלחי תפוח עץ אדום

 

חומרים ל- 4 סועדים:
1 ק”ג בשר טחון.
1 צרור פטרוזיליה.
צרור חסה משי אדומה וירוקה.
2 יחידות בצל לבן.
שמן זית.
מיץ לימון סחוט טרי מלימון אחד.
מלח, פלפל שחור גרוס.

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל והפטרוזיליה ומוסיפים לבשר הטחון.
מתבלים במלח ופלפל ומעט שמן זית ומערבבים יחדיו.
בעזרת טבעת מתכת או בידיים יוצרים צורת קציצה.
מחממים מחבת או גריל, וצולים את ההמבורגר עד המידה הרצויה.

סלט:
“קורעים” ביד את שני סוגי החסה.
את תפוח העץ פורסים לפרוסות דקות ומוסיפים לחסות.
מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.

להגשה:
ניתן להשתמש בלחמניית המבורגר ואז להניח את הקציצה על הלחמניה.
ניתן למרוח מיונז ולהוסיף עגבניה וכל מה שבא לכם על ההמבורגר.
בצד לסדר את הסלט.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה