המבורגר אנגוס של אגאדיר

 

מצרכים:
1 ק"ג בשר אנטריקוט אנגוס טרי טחון
2 כפיות מלח שטוחות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כוס מי סודה

אופן ההכנה:
מערבבים היטב את כל החומרים, מניחים לבשר לנוח מכוסה במקרר למשך שעה.
מחלקים את התערובת לארבעה כדורים שווים במשקל 250 גר' כל אחד.
מעבדים כל כדור מעט בידיים, מעצבים בצורת המבורגר ומניחים במקרר לשעתיים נוספות לפני הצלייה.
צולים על הגריל או במחבת פסים. 

הגשה:
מגישים מייד בתוך לחמניית המבורגר עגולה מחוממת בתוספות עלי חסה, פרוסות עגבנייה, פרוסות בצל ומלפפון כבוש.

ממתכוני עכבר שף 2009






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה