המבורגר השדרה

 

מצרכים:
3 מנות של 300 גרם כל יחידה:
450 גרם בשר שייטל
450 גרם בשר אנטריקוט
קורט מלח
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה
ניגשים לקצב השכונתי ומבקשים ממנו נתח של אנטריקוט ונתח של שייטל.
ניתן לקנות את הבשר טחון מראש – עדיף לטחון לבד. 
(האנטריקוט הינו שומני ועסיסי, ואילו השייטל רך, פריך ופחות שומני. עצם הערבוב של שניהם יוצר את תרכובת הבשר המושלמת להמבורגר).
מערבבים את בשר השייטל עם בשר האנטריקוט.
מוסיפים מעט מלח ומעט פלפל שחור.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים כדורים של 300 גרם ומכניסים למקרר לשעתיים.
מוציאים את הכדורים מהקירור ויוצרים את הקציצות בעובי אחיד.
שמים על גריל או מחבת לוהט. מומלץ על מידת עשייה מדיום-וול.

הגשה:
בלחמניית המבורגר, עם פרוסות עגבניה, טבעות בצל, עלי חסה ערבית ומלפפון חמוץ פרוס.

ממתכוני עכבר שף 2009






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה