חומרים:
בשר עוף טחון, כמות שתספיק ל-4 קציצות
1/2-1 כוס פרורי לחם
1/4 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
ביצה גדולה
3 כפות רוטב טריאקי
2 כפיות חרדל דיז'ון איכותי
1 כפית שמן שומשום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
שמן זית כתית מעולה (Extra Virgin)
4 לחמניות המבורגר
אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים (חוץ מהלחמניות) – היטב, אבל לא יותר מדי.
מרטיבים את הידיים ויוצרים מהתערובת 4 המבורגרים יפים בעובי של כ-2 ס"מ.
במרכז כל קציצה יוצרים באמצעות כף או אגודל שקע, בקוטר של 2.5 ס"מ. פטנט זה מאפשר צלייה אחידה של ההמבורגר ומונע ממנו להתבקע על הגריל.
מכינים גריל לצלייה ישירה בחום בינוני של 175 – 235 מעלות.
צולים את הבשר עם מכסה סגור (בכל גריל של וובר מכסה שמונע בריחה של חום).
משך הצלייה המומלצת – 12 עד 14 דקות. לא כדאי להפוך יותר מפעם אחת.
הגשה:
ממש לקראת הסוף קולים את הלחמניות על הגריל.
מורידים את ההמבורגרים והלחמניות מהגריל.
ההמלצה להגיש עם בצל צלוי בגריל, חרדל, מיונז וקטשופ.
די אנס אס יבואנית Weber
שנקר אריה 14, ת"ד 10068, פתח תקוה 49513 טל: 03-9241119
משכית 9, איזור התעשייה הרצליה פיתוח טל: 09-9582121
רחוב האומן 14 מרכז בנית תלפיות ירושלים 02-6732080
אתר אינטרנט לרכישות ON LINE