fbpx

המבורגר קלאסי ניו יורק ניו יורק

ל- 3 מנות/סועדים חומרים: 1 ק"ג בשר טחון מצלעות בקר "CHUCK" אשר מכיל 15% שומן1 כף אבקת מרק עוף½ כפית פלפל לבן½ כוס סודהבצל מטוגן מוזהב בטיגון איטי בשמן זית עם פלפל גרוס אופן ההכנה:לערבב היטב את כל החומרים ולצלות על גריל פחמים או גריל אבן למידת העשייה המבוקשת, ולהוסיף כף של הבצל המטוגן על ההמבורגר.אופן ההגשה: להגיש על לחמניית שומשום ולקשט עם פרוסת עגבניה, בצל, חסה ומלפפון חמוץ. ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2004"
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

ל- 3 מנות/סועדים

חומרים:
1 ק"ג בשר טחון מצלעות בקר "CHUCK" אשר מכיל 15% שומן
1 כף אבקת מרק עוף
½ כפית פלפל לבן
½ כוס סודה
בצל מטוגן מוזהב בטיגון איטי בשמן זית עם פלפל גרוס


אופן ההכנה:
לערבב היטב את כל החומרים ולצלות על גריל פחמים או גריל אבן למידת העשייה המבוקשת, ולהוסיף כף של הבצל המטוגן על ההמבורגר.

אופן ההגשה:
להגיש על לחמניית שומשום ולקשט עם פרוסת עגבניה, בצל, חסה ומלפפון חמוץ.



ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2004"

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר