המבורגר של לילית

6 מנותחומרים:1.5 ק"ג אנטריקוט טרי איכותי, טחון גס100 מ"ל ציר בקרמלח גספלפל שחור גרוס טריאופן ההכנה:מערבבים את הבשר והצירמתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומצננים כשעהיוצרים קציצות של 250 גרם ומצננים היטבצולים על גריל חם שתיים שלוש דקות מכל צד לדרגת מדיום רייר. מגישים בלחמנייה עם מיונז ביתי, מלפפונים חמוצים, חסה ועגבניה.צילום: דניאל לילה

6 מנות

חומרים:
1.5 ק"ג אנטריקוט טרי איכותי, טחון גס
100 מ"ל ציר בקר
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה:
מערבבים את הבשר והציר
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומצננים כשעה
יוצרים קציצות של 250 גרם ומצננים היטב
צולים על גריל חם שתיים שלוש דקות מכל צד לדרגת מדיום רייר.
מגישים בלחמנייה עם מיונז ביתי, מלפפונים חמוצים, חסה ועגבניה.

צילום: דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר