זוקיני אפוי עם שמן זית וקורנית בויניגרט לימון וחרדל

חומרים:3 זוקיני פרוסים לאורכם1 כף קורנית קצוצה¼ כוס מיץ לימון2/3 כוס שמן זיתאופן ההכנה:מחממים תנור ל-180 מעלות.מתבלים את הזוקיני עם כף שמן זית, קורנית, מלח ופלפל.מסדרים בתבנית אפייה על נייר פרגמנט.אופים בתנור כ-10 דקות עד לקבלת גוון חום-זהוב.מערבבים בשייקר את מיץ הלימון ושמן הזית ויוצקים על הזוקיני.ממתכוני פסטיבל המסיק במלון "שרתון" ת"א, עד 30.12.10מסעדת Olive Leaf, רח' הירקון 115. טל. 03-5219300חניה חינם לאורחי המסעדה. א'-ה' 22:30-19:00

חומרים:
3 זוקיני פרוסים לאורכם
1 כף קורנית קצוצה
¼ כוס מיץ לימון
2/3 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מתבלים את הזוקיני עם כף שמן זית, קורנית, מלח ופלפל.
מסדרים בתבנית אפייה על נייר פרגמנט.
אופים בתנור כ-10 דקות עד לקבלת גוון חום-זהוב.
מערבבים בשייקר את מיץ הלימון ושמן הזית ויוצקים על הזוקיני.


ממתכוני פסטיבל המסיק במלון "שרתון" ת"א, עד 30.12.10
מסעדת Olive Leaf, רח' הירקון 115. טל. 03-5219300
חניה חינם לאורחי המסעדה. א'-ה' 22:30-19:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר