זוקיני ממולאים

החומרים: 4 קישואים מסוג זוקיני בגודל בינוני2 כפיות חמאה1 שן שום מרוסקת50 גרם גבינה צהובה פיקנטית (כמו טל העמק או קשקבל) מגוררת2 כפות פירורי לחםמלח ופלפל שחורגבינת פרמזן מגוררתשמן לטיגוןאופן ההכנה: חותכים את הקישואים לחתיכות באורך של 5 ס"מ כל אחת.מטגנים את הקישואים עד שהם מתרככים מעט.מניחים בצד להתקרר.בכל קישוא יוצרים חור (מעין סירת קנו).לוקחים את התוך שהוצאנו מחורי הקישואים, מוסיפים קישוא אחד שלם נוסף, ומרסקים אותם במעבד מזון.מעבירים למחבת עם 2 כפיות חמאה, מוסיפים שן שום מרוסקת, מלח ופלפל, ומטגנים במשך כ-5 דקות.מורידים מהאש, מוסיפים לעיסה את הגבינה המגוררת ופירורי הלחם, וממלאים בעיסה את הקישואים.אופים בתנור חם מאוד במשך 5 דקות.מוציאים מהתנור ומגישים בטמפרטורת החדר.www.giacommo.net

החומרים:
4 קישואים מסוג זוקיני בגודל בינוני
2 כפיות חמאה
1 שן שום מרוסקת
50 גרם גבינה צהובה פיקנטית (כמו טל העמק או קשקבל) מגוררת
2 כפות פירורי לחם
מלח ופלפל שחור
גבינת פרמזן מגוררת
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
חותכים את הקישואים לחתיכות באורך של 5 ס"מ כל אחת.
מטגנים את הקישואים עד שהם מתרככים מעט.
מניחים בצד להתקרר.
בכל קישוא יוצרים חור (מעין סירת קנו).
לוקחים את התוך שהוצאנו מחורי הקישואים, מוסיפים קישוא אחד שלם נוסף, ומרסקים אותם במעבד מזון.
מעבירים למחבת עם 2 כפיות חמאה, מוסיפים שן שום מרוסקת, מלח ופלפל, ומטגנים במשך כ-5 דקות.
מורידים מהאש, מוסיפים לעיסה את הגבינה המגוררת ופירורי הלחם, וממלאים בעיסה את הקישואים.
אופים בתנור חם מאוד במשך 5 דקות.
מוציאים מהתנור ומגישים בטמפרטורת החדר.


www.giacommo.net


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר